Batman flip

1: A mutató ujjadat dugd be a kurmányon lévő lyukba, a hüvelykujjad az egyik oldalon, a középső, a gyűrűs és a kisujjad legyen a másik oldalon.
2: Húzd fel a középső a gyűrűs és a kisujjadat, és ebben a pillanatban a hüvelykujjaddal pöcköld el a vázat a másik három ujjad felé. A körkörös mozgásra rá tudsz segíteni, ha a mutatóujjaddal mozgatod a kormányt a pörgetéssel megegyező irányba.
3: Ha sikerül körbeforgatnod a vázat, már csak egy dolog van hátra: állítsd meg a vázat az egyoldalon lévő három ujjaddal, és tedd rá a hüvelykujjadat a pedálra.

(A dupla batman flippet ugyanígy kell csinálni, csak
jobban kell mozgatni a kormányt, és persze kétszer kell, hogy elhaladjon a bringa a kezed alatt.)

sema922007. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Darky

ez csak tailwhip :) nem "batman flip"

Mirkeke

ezt úgy is lehet csin. h: mutató és hüvelykujj a kormány szélén, középső ujj a bicikli egyik oldalán, gyűrűs és kisujj a bicikli másik oldalán. emeld fel a gyűrűs és kisujjad, lökd meg a középső ujjaddal a biciklit.

tittyu98

de ez az csak ennek 1000 neve van:D

tittyu98

a vidin a csáko csak vpzni tud de topa:D

xD_LoL-WazZuP

ez nem a tailwhip alias vázpöri? O.o

Zsolti_o_O

ez vápé :D de am próbáljáto ki a légstoppos vápét: azzal az ujjaddal amivel elrugtad lefékezet a vázat és még a levegőbe visszérkezel a pedálra

wolf10

igen van olyan trükk is hogy Superman

ZSINDELY

Ez a név fogadjunk h onnan jött, mert láttad h van 1 olyan trükk h Superman! És gondoltad h akkor miért ne lehetne Batman is XD?

csabiii

én szertek!jah és ez tailwip:)

locked

ki szeret fingerboardozni