Adok- veszek!

Sziasztok!
Ide írhatjátok be hogyha van pl.: eladó fingerbike-otok, fingerbike pályátok, eladó tartozékotok, eladó matricázok stb...(kommentárként írjátok be!)
nem tudom hogy jó ötlet-e megnyitni egy ilyen blogot ("trükköt"), remélem ez segíteni fog az eladásban, vagy a vásárlásban... (ha nem tetszik töröljétek!)

Hogyha van valami amit szívesen eladnátok akkor írjátok le + megadhatjátok az msn-eteket, e-mail címeteket vagy a telefonszámotokat, hogy lehessen érdeklődni..., és akinek éppen szüksége van valamilyen fingerbike tartozékra (vagy fingerbike-ra) akkor itt körülnéz és lehet hogy talál is...

zoleeka92009. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

martini11

dzsuker98 a Laser-ped roller mennyibe kerül???

Mare

Mert amit kapsz és egy sima cső, aminek az egyik oldalán van csak lyuk az nem peg...
Az egy húzóeszköz.Akkor kell ha kereket cserélsz vagy pedált húzol, mert az egyik oldalon a csavarhúzó van, a másikon pedig a szürke húzóeszköz.
Ha csak az egyik oldalon van egy csavarhúzó, nem tudod meghúzni a kétoldalas helyeken, mert kipörög.Tehát a "peg" amit kaptál, az arrra való hogy ellentarts a csavarnak.Persze ha van 2 vagy több húzód, akkor nem kell ezt használni... 

Benc33

nem kell már bicó mert vettem.:)Pet98: peget adnak bicóhoz is. csak én nem tudom rárakni mert leesik:S

Pet98

flick tricks peget megvennék!gödön lakom duna u. 26 alánlat:www.peredipet@gmail.com köszi!!

Benc33

Valakinek van eladó Flick Trix-e? 1500-am van és abból akarok egy 1 ujj bicót venni.Nyíregyházán lakok:) írjatok :D email: bencemano@gmail.com
Előre is köszönöm!

dzsuker98

ELADÓ!!!Egészben egy skate park Benne áll: egy Tony Hawkos pálya elem ami ugratóval kezdődik és korláttal végződik és tetszésed szerint alakíthatod. És van még egy ugrató ami lépcsővel végződik és van rajta 2 korlát. Van még 1 Slide pad amibe lehet tenni 4 gördeszkát és kerekeket, csavarokat stb. ha az aján kinyitod. Ezekhez van 1 Laser-ped roller, egy flick trix sunday márlályú bringa, és egy Aud bringa, 5db Tech deck gördeszka 1 Birdhouse, 2db Baker, 1 Silas és egy berra gördeszka + mellé pót alkatrészek 1 Shut lap shut függök és rengetek csavar kerék.


Elérhetőségek: email: dudasbalint13@citromail.hu


MSN: dudasbalint12@hotmail.com

dzsuker98

hello a tony hawkos pálya elem az 5000ft + mellé 6db deszka közül 1 db.
Emailom: dudasbalint13@citromail.hu
MSN: dudasbalint12@hotmail.com

Davyd99

dzsuker98 mennyi a tony hawk pályaelem?

benman

dzsuker98 mennyiért adod a flick trix BMX-et?

dzsuker98

Van sok eladó fingere cuccom mindenfél, 6db teck deck gördeszka, 1 flick trix bringa, 1 roller, és még saját ruha, teck deck Tony Hawkos pálya elem, 2 pálya elem ami egy ugratóval kezdődik és egy lépcsős rámpával végződik (müanyag), + 1 kínai deszka + 1 kínai brinka de nagyon jó és mindenféle csavarhúzó kerekek dobozok amik vóltak hozzá ez így mellé ajándékba, + kiszálítást intézem attol függ milyen messze.