180 Rollback

1: Csinálsz egy bunny 180-at ( egy bunny hop, és 180 fokba elfordítod a bikedet )
2: Gurulsz egy kicsit, de fontos, hogy háttal.
3: A háttal gurulás után 180 fokba visszafordítod.

Videót nem tudok rakni, nem nehéz trick! Sztem ezt már BMX-ből mindenki ismeri. :D

dancsoli2007. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

malacka

Oller és társai! Most én is mondhatnék nektek bármit az értelmiség szintetekre, de van amihez az én értelmiségem is alacsony. Méghozzá: Ha nem tetszik a picibike, akkor egyátalán miért nézegetitek a trükkös oldalt? Vagy csak szégyellitek? ;)

tittyu98

ill oller

milike

nekem fingerboard teknőbe igy tört szét a bike

TheBmxRider

Aki a fingerbikeot szídja és azt mondja hogy a deszka jobb és ez egy kis butaság annak azt üzenem hogy a deszka is egy nagy butaság azt is csak fingerboard-nak nevezték el hogy ne mondják azt hogy egy fa kis játékdeszkávaljátszom az értelme ugyanannyi és akinek nem tetszik az ne nézegesse meg ne szólogasson be másnak.

smester

Figyu én nyomon a fingerdance-t a fingerboardot +a fingerbike ot és nagyon jó... és mellette bűvészkedek...

ast

könyü de jo

ricsike0828

oller ezt nézd meg és rájösz mekora profik vanak http://www.youtube.com/watch?v=xdrK2bWvwBA

diszelskate

Ha valaki jól csinálja akor az iszonyú látványos!!!Néz meg YouTube-on 1-2 flatland szerü fingerbike vidit és ha azt meg csinálod amit ők akor nyugotan oltogathatsz.Az igaz hogy magyarországon még gyerek cipőben jár ez a (sport).De a fingerboard-osok is bénán kezték rohat köszü trükökel.

nagynorbert23

Szijasztok!
Nekem eszméletlenül bejön ez Benhill kösz h megmutattad a honlapot!=) már meg is van a bmx-em=)sajnos azelött volt egy chany jeanguenin tech deckem csak ellopták=((nem mintha ojan nagy érték lenne de nagyon sajnálom)

Ollerr

Nemazér mondom, de szerintem ennek a fingerbike kb annyit ér mintha, újjal parkouroznál. Nemvagyok nagy BMX-es se rendes se fingerbike-os ikább deszkázom, de ez. Semmi értelme. Lényegébe csak egy kicsi biciklivel, jáccotok. Csak, valaki elnevezte Fingerbike-nak, hogy ne kelljen, aztmondania hogy játékbicajjal hüye műanyag félcsőben jáccom.